Tussenschoolse opvang

Voor kinderen die om de een of andere reden niet naar huis kunnen tussen de middag, is er de gelegenheid om over te blijven op maandag, dinsdag en donderdag. De organisatie van het overblijven is ondergebracht bij de Stichting Prokino. Door Prokino is een overblijfcoördinator aangesteld die samen met enkele vaste overblijfkrachten het overblijven verzorgt. De regels die gelden tijdens het overblijven zijn vastgelegd in het zogenaamde overblijfreglement. Iedereen die gebruik wil maken van het overblijven, kan dit reglement bij de overblijfcoördinator aanvragen. De kosten voor het overblijven bedragen € 80,- per kind per jaar per overblijfdag (uitgaande van 38 weken in een schooljaar).

Voor kinderen die regelmatig of af en toe overblijven, kan een strippenkaart worden aangeschaft bij de overblijfcoördinator. Hierbij kunt U kiezen uit een strippenkaart met 5 strippen, deze kost € 12,50 of een strippenkaart met 10 strippen voor € 22,50. Dit bedrag kan contant worden betaald aan de overblijfcoördinator.

Let op: Losse afname is niet mogelijk!

Voor vragen of aan- en afmelden van kinderen voor het overblijven kunt u een email sturen naar  de tussenschoolse opvang (Harmanna van Rij – directeur).

Geplaatst in Ouders.