Tussenschoolse opvang

Informatie en kosten

De TSO wordt aangeboden op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00-13.00 uur.  Ouders maken gebruik van de TSO indien dit nodig is i.v.m. werk of andere reden waarom er thuis niet gegeten kan worden. Per keer kost het overblijven €2,50 . Een Strippenkaart van 5 of 10 strips koop je op voorhand (12,50 of 22,50). 

Afwezigheid

Bij vaste dagen graag bij afwezigheid een berichtje naar de school, dus bv. bij de ziekmelding ‘s ochtends ook even doorgeven dat je kind die dag ook geen gebruik maakt van de TSO.  

Bij onregelmatig TSO-gebruik juist graag een berichtje dat je kind die dag naar de TSO gaat. Dan graag ‘s ochtends een briefje aan de leerkracht geven die het dan weer aan de TSO kan geven.  

Vrijwilliger worden

De TSO wordt gedraaid met vrijwilligers. Tegen een kleine vergoeding doen ze dit. Op de dag dat je helpt betaal je niet voor je eigen kind(eren), daarnaast ‘verdien’ je door te helpen 2 strips die je bv. op een ander moment in de week kunt verzilveren of er is een andere afspraak met je gemaakt. Mocht u nu ook willen helpen op 1 van de 3 TSO dagen, heel graag, want we kunnen uw hulp goed gebruiken. U kunt dan contact opnemen met Harmanna van Rij. 

Ritme tijdens de TSO: 

12.00 uur iedereen verzamelt in de klassen:  

Lokaal groep 7: groep 5-8 , lokaal groep 5: groep 1-4 

12.05/10 uur Iedereen pakt brood en drinken, beginnen met gebed en daarna in stilte eten.  

Groep 1-4: Er wordt dan voorgelezen, Groep 5-8: klaar? Dan Donald Duck lezen of er wordt soms ook voorgelezen. 

12.15/25 uur eindigen en iedereen minimaal 15 min. naar buiten 

12.30/40 uur kinderen mogen kiezen of ze buiten blijven of binnen gaan spelen 

13.00 uur alle kinderen naar buiten, TSO is afgelopen, pleinwacht komt buiten 

Nog vragen?

Dan kunt u mailen naar Harmanna van Rij : directie@fontein-kampen.nl

Geplaatst in Ouders.